Ортус 7+ Сумо Євросем
Самовивіз
На карту Приват24
Безготівковий розрахунок
Опис
Опис: Гібрид інтенсивного типу Ортус 7+ Сумо є представником середньостиглої групи соняшника й призначений для вирощування з використанням технології SUMO (під гербіцид Гранстар). Він вирізняється максимально високим генетичним потенціалом врожайності та твердою стійкістю до основних хвороб, а особливо до несправжньої борошнистої роси. Завдяки цьому, він рекомендується до культивації саме в тих регіонах, де ця хвороба найчастіше зустрічається: південь, центр, схід.
Вегетаційний період гібрида Ортус 7+ Сумо триває 105-107 днів. Стебло рослин - середньоросле, його висота складає 165-175 см. Стигле насіння відзначається високим вмістом олії - 51-53%. Маса 1000 сім’янок складає до 58 г.
Переваги гібрида:
- Має один з найвищих серед OR-гібридів потенціал продуктивності - до 57 ц/га;
- Стійкий до всіх рас вовчка (А-G+);
- Високотолерантний до всіх поширених рас несправжньої борошнистої роси (9 балів з 10);
- Високий рівень стійкості до фомопсису, білої та вугільної гнилі (9 балів з 10);
- Добре протистоїть таким захворюванням як альтернаріоз, септоріоз, іржа, сіра гниль (8 балів з 10);
- Високостійкий до посухи та вилягання стебла під впливом несприятливих зовнішніх чинників (9 балів з 10);
- Стійкий до різких температурних коливань і похолодання (8 балів з 10);
Рекомендації до вирощування: Для регіонів з недостатньою зволоженістю оптимальна густота посівів гібрида Ортус 7+ Сумо складає 45-50 тис шт./га. В регіонах з більш вологим та менш спекотним кліматом - 55-60 тис шт./га.
Додаткова інформація: Найкращу продуктивність гібрид демонструє в центральних, східних та південних областях України: Полтавська - понад 40 ц/га, Харківська та Дніпропетровська - близько 34-35 ц/га; Запорізька та Кіровоградська - 31-33 ц/га.
Насіння гібриду Ортус 7+ Сумо представлене в 2-х варіантах:
1) Оптимум - пройшло передпосівну обробку сумішшю з 2-х фунгіцидів та мікродобрива;
2) Преміум - при протруєні використано 3 фунгіциди, фітогормон росту та мікродобриво з макро- й мікроелементами.