ЛГ 50586 КЛП соняшник

ЛГ 50586 КЛП соняшник
Нема в наявностi
Вартiсть: 3 700 грн
Доставка по Україні
Нова Пошта
Самовивіз
Оплата
При отриманні
На карту Приват24
Безготівковий розрахунок
Відправка
Протягом 24 годин

Опис

Середньоранній гібрид соняшнику ЛГ 50586 КЛП, виведений селекціонерами Лімагрейн. Призначений для вирощування за технологією SUNEO, має одні з кращих в своєму класі показники по врожайності і стійкості щодо основних чинників негативного впливу.

  • Вирощування із застосуванням гербіциду Евролайтнінг Плюс

Даний гібрид відрізняє висока енергія росту на початкових стадіях вегетативного циклу, що гарантує високий рівень схожості посівів. А також стабільність в різних умовах вирощування і високий рівень пластичності при дотриманні основних технологічних вимог.

Є частиною програми OR-X, розробленої фахівцями Лімагрейн з метою найбільш ефективного протистояння всім відомим формам вовчка (раси A, B, C, D, E, F, G +), включаючи нові та найбільш вірулентні. Також рослини даної групи високо толерантні по відношенню до основних захворювань соняшника. Чи не схильні до впливу посушливого клімату і інших негативних погодних факторів. Чи не виявляють ознак вилягання і осипання протягом всього вегетативного періоду.

Сім'янка даного гібрида містить підвищений відсоток олійних компонентів, що визначило напрямок АГРОВИРОБНИЧА використання ЛГ 50586 КЛП і сферу подальшого застосування одержуваного від даного гібрида плодово-насіннєвого матеріалу.

Гібрид рекомендований до вирощування на території України в господарствах агропромислового комплексу, що мають орні площі на території південних і східних регіонів нашої країни. В яких, в тому числі, можливо поширення найбільш вірулентних рас вовчка.

У передзбиральний період на площах зайнятих даними гібридом, рекомендовані наступні кількісні показники щільності стояння рослин:

  • У зонах достатнього зволоження 55 тис. Од. на 1 Га;
  • У зонах з недостатнім зволоженням 45 - 50 тис. Од. на 1 га.

Написати відгук

Увага: HTML розмітка не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендованi товари

Євролайтнінг Плюс

0

Склад препарату: імазамокс 16,5г/л , імазапір 7,5г/л, допоміжні речовиниЄвро-Лайтнінг® Плюс – з..

Вартiсть: 850 грн
Купити

Залишилися питання?

Залиште заявку, ми передзвонимо і запропонуємо вам пораду