Фульвігрейн Класик
Самовивіз
На карту Приват24
Безготівковий розрахунок
Опис
Фульвігрейн Класик – комплексний засіб підживлення сільськогосподарських рослин з функцією підготовки до можливого вплину екстремальних кліматичних факторів. Містить фульвові кислоти, набір мікроелементів, фітофермент ауксин та ароматичні оксикабонові кислоти. Якщо ви працюєте у регіонах з підвищенною сонячною активністю та відчутним недохватом зволоження варто купити Фульвігрейн Класик, аби якнайкраще підготувати ваші культури до таких випробувань.
Норма витрати для позакореневого підживлення 0,2-0,4л/га
Препаративна форма даного засобу – водорозчинна суспензія, за допомогою якої утворюють робочі бакові розчини для обробки насіння та посівів агрокультур засобами розпилення.
Склад:
- Фульвові кислоти…................20 г/л
- Гумат калію………….............180 г/л
- В тому числі:
- Мікроелементи…………..…….5 г/л
- Амінокислоти…………...…….25 г/л
- Калій (K2O)…………...…….…30 г/л
- АУКСИН
- АРОМАТИЧНІ ОКСИКАРБОНОВІ КИСЛОТИ
- рН …………...............….……10-11
- Густина………...…............1,12 кг/л
Використовують цей продукт при вирощуванні таких культур: зернові, технічні, овочеві та плодово-ягідні.
Функціонально насичення рослин корисними дієвими речовинами у складі цього призводить до накопичення достатньої кількості необхідних материалів для продукування нових тканевих утворень, нових органів та частин рослинного організму. В результаті швидко та ефективно збільшується зелена маса рослин, долаються всі негаразди, що притаманні ростковому періоду життєдіяльності. А також накопичується ресурс для майбутніх літніх випробувань у вигляді посухи та спеки.
Переваги, що надаються господарствам, які використовують Фульвігрейн Класик:
• Стимулювання збільшення розгалуженості кореневої системи;
• Покращення спроможності рослини поглинати корисні речовини з ґрунтів та застосованих мінеральних добрив;
• Інтенсифікація фотосинтезу та решти обмінних процесів, що відбуваються у тканинах рослини;
• Може використовуватися, як засіб до підготовки озимих культур до холодного періоду року;
• Позитивно впливає на поліпшення споживчих якостей плодів та сім’янки, що буде зібрана господарством;
• Підвищує ефективність агрономічних засобів.
Рекомендовано декілька методів внесення речовини у культури, різні дозування при внесенні, періодичність та кількість повторень. З усіма рекомендаціями розробника можна ознайомитися у інструкції до засобу, вимоги якої є обов’язковими для виконання.